.

Wednesday, 8 August 2012

IHY , ILY , IDC ~

Hi , I'M BACK , now dah hari ke19 dah puase ,termasuk besok dah 20 hari, woahh , why so faster haaaa? x lame lagi raye lah , lol, i can't wait xD haha . ba- i - the - a - wa ayyy.. today is so suckkkkkkkkkkkkkk! ohh you know? you make me more hate you , start from now, never forgive for you~ huu, anyway , today i already finish all my FOLIO ! act, not at all , hanya tiggal folio sejarah~wehooo!! ;> , urmm . don't have mood , c again ,,, bai '' ;''|
(REUPLOAD -ME the black wearing) ;'P

Wednesday, 1 August 2012

I want you. I want us. I want it all. With you. Only you.

Hi . assalammualaikum . :> Okay today is realy2 ohh mai'' :'< hurmm still remember about my grandma ? she sick right? .. huu, my mom is going back to village yesterday in mid night'' and leave me alone , act i have school today and really2 important because i have folio to finish it, or ... i get 0? ohh no'' never :'[ wait , yg aku nak speaking nih dah kenape ? luz, urmm btw, harini berbuke dengan papa tersayang wif lavly sistah! :"* . and. mybe tomorrow me , papa , and sis, will going back to village together ? ohh mai , x pernah lagi balik kg 3 orang , i means without mom, wuuu , keadaan memakse beb! huh, x pe lah kan ~ harini pun semuanye papa yg bereskan ahaks, biasanye mama, ;* hehe, k .. that's all for today , that's all to say .. that's all , that's all . :> . byee see you muahhhhhhhhhhhhhhhhh! :'''''''''''''*
FAMILY IS EVERYTHING! (My weird face ;'p)

Tuesday, 24 July 2012

Finish your ''FOLIO'' alia !!

Hi .. assalamualaikum semua ~ Ohh yeah'' harini x datang sekolah '' huhu , ade sebab k ? sebab nye , nk kene siapkan folio2 yg cikgu bagi terlampau siket nih'' haha ' btw , harini hari kelima dah puase '' alhamdulillah '' :'] hurmm , mama ade kate jumaat nih nk balik kampung , wanna see my grandmother ' she sick now '' poor him' :[ ..erm , semalam aq ade top-up lime ringgit taw , aq nk buat active10 nih , dekat no. seorang hamba allah nih , last2 kredit tolak rm1.00 ? watefukkk'' -,-!! geram nye! tapi x kisah lahh , so ade balance 4 ringgit lagi , jimat lah sebab text dgn kawan pun , 1 msg , 1 sen ,, last2 besok pagi aq bangun kredit dah tinggal Rm1.48 sen ?! watefukkk againn!! lagi lah geram tahap cipan! cari-punye cari ape kesalahan aq sampai hotlink seksa aq sampai mcm tuh sekali T_T lastdapat jugak '' kredit aq kenatolak bayar duit callerringtone lah ~'' huhu , menyesalnye'' salah aq jugak siapa suruh amik callerringtone-tone tuh kan ? :< k lah , that's all for today '' Enjoy your life dude! ;'* muahch!

Monday, 23 July 2012

It's sad when you realize you aren't as important to someone as you thought you were.

hi , assalamualaikum everyone '' harini hari keempat dah puasa , alhamdulilah '' lamenye x on , well , line internet x de , wifi jiran gi off pulok '' huh, so cruel' :< Btw , nk cite siket , semalam buat eksperimen , tapi x menjadi , dua kali buat pun x jadi ,, huaaa , sedeyh betul , hanya dua kumpulan jew berjaye ,, ahaks , lawak betul , k lah , nk bagi tahu tuh jew pun , act , ade banyak lagi tapi mase x mengizinkan ,igtg, nk gi sekolah lah sayangss, huhu , k lah tata , assalamualaikum '' :']

Friday, 20 July 2012

In the end, what matters most is how well you lived, how well you loved, and how well you learned to let go.

Hi . assalamualaikum , :) . Ehem , harini bermulalah ramadhan hari pertama puasa bagi semua umat islam . :'] k . semalam kite orang dah pindah ke rumah baru . alhamdulilah ,, walaupun banyak barang x angkat lagi , x pe , siket2 kan ? well, tadi bangun sahur pun , letih jew , ye lah kan , semalam tidur lewat .. pastu bangun sahur pulak tuh pukul 4.30am wuuu T.T'' x pe lah , bukan sekolah pun , wkwkkwkwkw , ehem ,! -,- btw ,ma parents keluar gi nilai 3 nih , leave me alone heree,, sister ? yeahh she's go study at their friend's home *OH MY ENGLIH* haha . kays, lagipun malas ahh nk ikut buat penat jew .. :') K lah . nk sambung berfacebuk-fesbuk bertweet-tweet , haha :"D K . tata . muah ! :"* :3

Thursday, 19 July 2012

''Salam Ramadhan'' (selamat berpuasa) :' D ❒Puasa ❒ Raya ✔Dua-dua (Y)

Hi . assalamualaikum , hurmm harini sedih ade marah ade , gembira pun ade .. tapi siket lahh .. manenye x ? mama nih , org pilih kain langsir yg cantik tuh , kate mahal.. last2 aq amik lah simple jew tuh , last2 mama kate. same jew harge ,, so, aq bengang lah ape lagi .. ! pastu boleh pulak kate x terfikir ? mcm mne tuh?! hurmm , tapi at ,last mak aq call ownernye mintak tukar ,, tapi x boleh .. pastu bincang2 last sekali mama kate kain yg yg lagi satu tuh mahal siket .. so , ok lah redha siket~! siket lah ! huh , kay.. psal kain langgsir nih,, kan aq ade kate haritu nk pindah rumah baru , so .. here the days come over .. mybe malam nih , dah tidur dekat sane ..mybe je lahh .. x sure ,, tapi kalau boleh , harap lahhhh~ Amin . :')) hurmm and one more thingss, harini jugak hari yg sepatutnye aq bagi tahu , siapa aq sebenarnye dekat ***** ,, haha, lewlss, lawak ahh dia nih , tuh pun x leh cam lagi ke nih aq?! lol ;P haha. kays lahh, x nak marah2 dah ,, nk dekat pose dh nih .. mybe malam nih pergi tarawih ,, huu, ramai dah orang kate , besok puase , x taw ahh betul ke tidokkk, haha, so , itu jew lah nk bagi tahu ye.. kepade semua orang abang , kakak , adik , ibu , ayah , datuk , nenek , dan semua umat islam.. SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA! :'D ,, assalammualaikum~ ❒Puasa ❒ Raya ✔Dua-dua (Y)

Wednesday, 18 July 2012

IF YOU HAPPY I'M HAPPY TOO :''*

Assalamualaikum w.b.t . hye ~ tadi dekat sekolah , haishh tensyen gilerr dgn budak laki lagi, effffff ,, huh, sabar-alia , sabar ~ adeke pula dorang main campak bebola kertas....... tahu bebola kertas ? ye . kertas kosong yg direnyuk-renyuk menjadi bola.. kan .. pastu dicampak-campak nye dekat perempuan ,, eeeee. tak malu! grr kesian aq tgk kawan aq , kene baling dekat kepala , dahi , haihh rase nk sepak je kepale dorang tuh, kays, let's change the topic malas nk ingat lagi ,, hurmm harini hari rabu ingat nk pakai baju PL tadi, last2 , i remembers KOKO is overr !! bhahah, but , ade jugak yg masih pakai baju t-shirt masing2 ,, k, x kisah pun senanye , ahaks, hurmmm there only 2 days before ramadhan ~ :'> huu, harap sangat, ramadhan tahun nih lebih bermakna. kays, btw, besok 19/7/2012 , x datang ke sekolah , asalnye niat nk datang .. last2 azma kate x nk dtg pulok, so .. rase mcm malas gak ahh nk g,, :> lagipun dh last2 kan? so.. malas lah, lagipun x belajar mybe .. ? ahaks, kays, that's all for today , btw , gambar dekat bawah nih , my crazy thing wif azma ~ haha, k. assalammualaikum . :"* see you later . .
Me wif my crazy azma ~hikhok~

Monday, 16 July 2012

l love you, but I hate you. I miss you, but I'm better off without you. I want you out of my life, but I never want to let you go.

Asslammualaikum ,hey . :> Today was sooooooooo boring you know? school, home , erghh same` #Life , well, harini ingat x nk datang sekola sebab terfikr nanti terlepas mata pelajaran . sn pulak tuh , last2 teacher tuh oun x datang!~ shit ahh! huh, plus lagi fana x datang , ahh mmg best giler ah! hurmm, dah lah , x nk ckp banyak , mata dh berat gilak dah nih~ wanna sleep ~ bye2 oh ya! one more thing, HAPPY BIRTHDAY NURIN SAYANG ~ muah!

Saturday, 14 July 2012

Ready For The New ~

Ehem, assalammualaikum saye ucapakan kepade semuaa ,*Ecehh, haha, kays, now, rumah tgh bersepah , satu-satu barang telah dipindahkan ke rumah baru,, ohh yeah! haha, harap lah boleh duduk sebelum puasa nih,, AMIN~ :) Oh ya! i wanna upload photos from my friends albums, ahaks, sowy syakira , haha, *saveasblalalala* heee!~ well orang lupa bawak camera cenggini lerr, terpakse merempat org nye gambar , ahaks, btw tak kisah , hurmm, harini x de story yg menarik, just kejap lagi nak temankan mama gi nilai , tgk langsir untuk rumah baru ,, yeahh ! k, GTG muahh ;*
Me with the owner camera (SYAKIRA)
Me , HANIS , IFFAH SAYANGG~ ahaks' i love you all so damn much muach! :"*
Me wif iffah againnnn *niheditnamenya~ muahahhah , Kays, that's all for today , me love you ! bye2 ~

Thursday, 12 July 2012

Sukan 2012 kali ke 11 :"D

Assalamualaikum awk semua, before that's wanna says, salam jumaat semua - hurmm, tadi dekat sekolah , macam x percaye aq pergi sukan sekolah!! wkakkakaka, well, budak rajin memang macam nih kan? ;-P hewhew, kays, disebabkan kitew orang x masuk acare walau satu habuk pun , so, just tgk jew lah orang main, kawad, huuu, nasib baik teduh taw dekat padang tuh~ (PAGIKPAGI) lulz, tuh baru Pagi, k, lepas dah bosan tahap cipan, so, kite orang pun berambus dari padang tuh, terus pergi kantin, beli air, makanan ape semuanya,, thennn terus gi surau , sebab nk makan dekat kantin, orang terlalu siket, sampai x de tempat duduk,, ehee, so, gi lah makangg kat surau,, hewhew, k, bile semua dh setel, so, kite owg pungg ape g, snep, snep, ahhh~ haha, pakai CAMERA syakirott, aq terlupa nk bawak CAMERA ! shit! -___-! Hate this, kay, lepastuh, dah habis menggedik depan camera , kite orang pun main game apebende tah, kawan aq nih , suke sangat mereka- reka , ahaksss, urmm lepastuh, cikgu datang panggil semua murid turun padang~ ergghh keluar jew dari surau, kaki dah jejak dekat luar , perghh!! panas gile babinggg ahh!! uhhh, baru dekat dunia tuh, astagfirullah~ =( urmm, k kays, turun-turun jew padang~ wow! ramai gilee, dah macam semut dh aq tgk, ahaks, papepun, rumah merah dapat tempat ketiga asenye~ wehooo~ GO, GO, RED, GO GO, RED!! Hahah' kays, and the fucking moment, bile aq tgk jew kawad pengakap laut' erhh! sumpah sakai~ ACT, aq pengakap laut , ahaks, jahat x? siket lah kan? haha, well that's true lah, so, dapat tempat kebape pun aq x taw ahh, malas nk amik taw, menyampah tahu menyampah ? x tahu? gi tanye mak cik kau~ k , that's all,for today~ give you a little kiss, :'* muachh! assalamualaikum . . . 13/7/2012 JUMAAT / FRIDAY

Ramadhan akan tiba .. :'] (2012)

hey , yo ! ehemm,~ assalamualaikum,, waaaa, lame x update blog ~ pejam celik, pejam celik dah bulan 7 , and x lame lagi , akan datangnye bulan yang sangat dirahmati, iaitu bulan ramadhan... :') wow, x syabanye nk puase , bangun sahur , bazaar ramadhan , bukak puase, :'} uuuwww, x syaba syangat-syangat , :'D so, harap lah semuanye berjalan dengan lancar ~ amin . :'> urmm, harap lah jugak bulan puase nih, cikgu kasik balik awal~ ehemm, faham lah siket ~ haha, dah lah aq sesi petang balik kul 6.40 pulak tu~ huhu,,urmm, kays, tadi dekat sekolah bosan gile bhaii~ dah lah x belajar, well cikgu sibuk dengan kawad , memandangkan besok real punyer, urmmm nk pergi, tapi semua kawan aq x nk pergi acano tuh? karang aq sorang2 macam orang gilo ~ x nk haku~ T.T'' urmm x pe lahh,, tgk kawad kaki jew pun, dekat padang, buat muka hitam jew , walaupun ade bumbung ~ eh? haha, k lah, it's already late , wanna sleep ahh, #padahal dok tweet2 , tweet hapenyeee?! kene twitlimmit sudah~! waaa! haha, k lah , bye2 assalamualaikum- ;)

Sunday, 13 May 2012

Happy mother day 2012 :*

Ohoii, blog tersayang, semalam, punya lah aq penat menaip panjang menjela, boleyh pulak x leyh tekan ''PUBLISH'' lol! sakit haty aq yg comel nih

Sunday, 6 May 2012

Let's karaoke Bebeyhh!! ;*

Holla My diary Online ku sayang Bucuk2 harini malas bebenor nk update post, sooo, ape lagi,, kite karaoeke lah beb!! :''D The Let's sing with me <3 know you're somewhere out there Somewhere far away I want you back I want you back My neighbors think I'm crazy But they don't understand You're all I have You're all I have Chorus: At night when the stars light up my room I sit by myself Talking to the Moon Try to get to You In hopes you're on the other side Talking to me too Or am I a fool who sits alone Talking to the moon I'm feeling like I'm famous The talk of the town They say I've gone mad Yeah I've gone mad But they don't know what I know Cause when the sun goes down someone's talking back Yeah They're talking back Chorus: At night when the stars light up my room I sit by myself Talking to the Moon Try to get to You In hopes you're on the other side Talking to me too Or am I a fool who sits alone Talking to the moon Ahh Ahh, Ahh Ahh, Do you ever hear me calling? Cause every night I'm talking to the moon Still trying to get to you In hopes you're on the other side Talking to me too Or am I a fool who sits alone Talking to the moon I know you're somewhere out there Somewhere far away
P/S Abang brunokk kitee hahah! COOL kan~ ^.^ Ohoo, that's all for today''' see you again muah! :*

Saturday, 5 May 2012

And I Go Like This- ^_^''

Ohoiiiiiiiii~ Asslammulaikum ^.^'' Jap2, nk nyanyi jap, Hati riang, Oh sungguh Indah'' saat ku melihat, Ku terase ayu'' Cewahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! ahaks,, ^..^Tak nak tanye ke kenape aq gembiwe semacam nehh? hahahah!! :'D because, Today 5/5/2012 ,, Jeng3 my father Buy me a new Fhone!! ahha!! wait2 Be jelly kelape k? hewhew ^^'' hoho, nih mesti diary nk taw kan fon ape? hahah Nahh- T nengok kat bawah nih erk,, wait'' i'm postingg!! ^--^''
Ohoooo,, Cool Right,, #Bejellypleasee!! heheheh'' That's all for yesterday,, pape pun, Thanks very much to my papa! muahh :*

Monday, 30 April 2012

I'M About To Loose My mind, You've Been Gone For so Long. . .

salam, hye blog, harini rase malas jew nk buat kerja, semua kerja lah .. -,-! Ohh ye, lupe, harikan hari pekerja? Soo,, kene lah rilexx :''D hewhew'' ermmm, Act, aq tak tahu lah nk update blog pasal ape? Grr,, ohh, ya, I have sn and bi class harinih!! ohh maii! malas nye nk g,, -,.-' mencikk ahh cmnihh' grr, k bai, nk majokk ahakkss -_-''

Saturday, 28 April 2012

OMG T^T wanna meet you,,

Ohh yeahh! Hye semua! nampak x gambar kat atas nih? Nampak x? mesti nampak kan? sebab dier handsome! Awwww so cutee' That's my Boyfriends, Dier baru datang malaysia hari jumaat harituh, 26/4/2012, semata-mata nk jumpe aq'' wohooooooo T___T nk jumpe awak !! nk jumpe , nk jumpe, hurmm, nk wt cmne kan? Untunglah orang perakk'' kenapelahh, Jom heboh buat kat perakk? hadushhh, kalau x , dah lame aq pergii' Anyway, i just cant say . . I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u #teamdingdongforevaandeva!!! T.T''

Wednesday, 25 April 2012

Hye , dan Assslammulaikum w.b.t tadi, aq ade bace story kat seorang hamba allah ni.. sedeyh nye story dierr :'] But, ade lagi yg lebeyh sedeyh.. It's about my friends, Nope, my best friends'' Now, she is diffrient! lain'' lain sgt2 and it make me sadd :'{ mybe dier dh ade friends baru, or class yg membuatkan kite orang makin terpisah? :'< But, kalau mcm tuh sekali punn, jgn lah berenggang dgn aq'' Ni tak' aq dapat rase kann, yg aq betul2 dh x rapat dgn dier mcm duluuu, kalau duluu ade cerite ape2 , mesti dier bagi tahuuu aq' mesti dier kongsi dgn aq, semuanye dgn aq' But, skrg? semuanya berbezaa sejak dier mula bersama kawan baru dierr, alasan dier, nnti x der kawan nk masuk kelas same2 , habis? aq nih dier x fikir pulak? kalau dier teman aq hantar ke class pun, separuh jeww'' alasan dier lagi, penat nk naik tangga? dier x tahu ke betapa sedeyhnye aq? :'{ dier x tahu ke, dier sorang jew aq adee, dier sorang jew boleyh aq bergembira dier x tahu ke? dan,, dier x tahu ke, kerana dier juge lahh membuatkan air mata ku banyak mengalir? dann, paling menyedihkan, dier kate nk pindah sekolah, how could she say like that? it's really2 make me sad, boleyh dier kate mcm tuh? dier nk tinggalkan aq mcm tuh jew? :'{ .. Hurmm, i just cant sayy,, you're really diffrient right now, i want you like normally :'< I miss you, rindu kau yg dulu friendss'' harap kau kembali kepada aq mcm dulu '' i'm waiting for you my best friends untill my last breath'' :']] The true - Your freinds :"|

Sunday, 22 April 2012

Huu' miss you ''AF'' ^^

asslammualaikum w.b.t, hye blog! harini kan' happpyyyyyyyyyy sgt2 Nk tahu sbb ape? sbb my old friends iaitu AFRINA BALQIS BINTI RUSHDI datang kat Office papa Kitew <3 hihihoho ^O^'' kite orang borak lama gilaaaaaaaaaaa, well, maklumlah , lama x jumpeee' ^_^'' ermm, lepas borak2 tuh, kitew org tgk drama Koreaa, perggghh' x bleyh bla doe'' Af nih, asyik2 nk tgk cite KING 2 HEART ape best sgt ke? mcm x best jeww bagi aq lahh, haha, ^_^'' ermm, Btw, besok ade Class'' Sc and Bi <3 rase mcm rajin lak nk pergi'' ahah, T^T'' Urmm k lah, nk chat with friends, nnti lambat reply marah pulakkk'' kbyess my online diaryyy'' see youuuu'' muahh!! :'*

Thursday, 19 April 2012

What The Means Of my Dreams?

asslammualaikum, :\, Ermm, semalam, :( kite Dream Tentang Crush kite, CRUSH Kite!! You hear that? T^T' Huhuhu but, is just a dreamm, mcm x percaye yg aq mimpi dier, But yg pelik nye, Semua tuh berlaku dekat sekola lama aq? SKDJ? what? pelik gegilerr!! Dan yg bertambah peliknye, Timetuh, Tusyen? mcm mane boleyh tusyen lak nih? Tusyen kat surau sekola situ pulak tuh? Dan ade budak BBST lagi? N , yg aq ingat, beberape saat ntah Time tuh rehat pulak? aq rehat Dgn dierr, siap jalan same2 pulak tuh? Dan yg paling hebat Pegang tangan pulak tuh? Pastu sampai jew kat kantin sekola tuh , kite orang beli makanan, x silap aq, aq beli bende yg cucuk-cucuk tuh, amende ntah, alahh, yg naget-naget tuh? N dier pun same, Cume dier ade Beli air oren.. :O Woahh *ingat laginih* pastu, kite org cari tempat lah nk duduk,, tibe2 mcm org pandang' kawan2 aq dari bbst (p/s) x leyh sebut name- sorry, ok, sambung balik,, lepas tuh, aq rase malulah kan, takut nnti kat sekola heboh2 sedangkan iainya hanya mimpi? T_T n then, kite orang cari tempat lain, cari punye cari punye cari, Tibe2 sampai Kat NILAI 3 pulak? Ya'allah'' Mimpi ape yg aq dapat nihh? pelik bebenor, dan sampai nye kat nilai 3 aq dgn dier makan sambil berjalan, aq pengang tangan dier erat2 sambil tuh aq tanye, bunyi dier mcm nih'' aq : awk, dulu awk pernah kapel dgn - - - - - - - kan? dier : ha? mane ade.. menipu jew'' Aq : eh, betul lah, saye nampak awk buat relay dgn dier kat Fb? dier : betul lah, mane ade (Cube menafikan) aq : awk x yah menipu lah, :( dier : Betull, mane ade, Pastu dier tetap x nk mengaku,n then tibe2 aq n dier tersesat kat dalam nilai 3 tuh, x tahu mcm mane nk balik ke tusyen kite orang balik, aq dgn dier dh menggelabah ohh, dh lah lepas nih, pelajaran GEO, Pastu, tibe2 kiteorang ternampak seorang abang nih lalu dekat depan kite orang, n then, dier terus belok kat lorong2 kecil, mcm mane ntah, kite orang terikut dier pulak'' kite orang menempuhi, lorong2 lame yg ade kilang kayu kuttt'' pastu, tibe2 Crush aq ckp, eh, nih jalan yg kite ikut tadi, (sedangkan tadi aq rase kite orang kat sekola? ) , lepas tuh aq pun , dgn dier ikuut jew lahh'' jalan tuh, jauh sgt perjalanan aq dgn dierr, sandle aq rase mcm dh melecet dah, aq ingat aq pakai sandle yg jeans tuh, yg ade depan rumah aq skrg nih, n then, jalan punye jalan, tibe2 nmpak kedai mainan, yg mcm kat nilai 3 tuh'' Tahu kan? o.o ha! kat situ lah tempat tusyen kite orang, I means, dekat atas kedai mainan tuh, tibe2 aq dapat mesej dari kakak aq, Mesej dier berbunyi mcm nih,, Adik, cepat cikgu Geo dah masuk. . . (yg peliknye , henfon aq yg aq tgh pakai skrg nih, wallpaper pun masih sama o.o) aq pun dgn dier terus lari, naik atas tangga, terus masuk dalam kelas tuh'' Dann, , yg peliknyee, waktu masuk dalam kelas tuh, Ade beberape org yg aq sgt kenali,, iaitu,, MAMA, PAPA, KAKAK, MADU AQ, !! Perghhh!! langsung xleyh bla, dh yg paling pelik, boleyh pulak ayah aq tnye, Adik- henfon tuh cmne ? dh ok belum? pastu aq jawab jew lah ok,, Sampai situ jew lah yg aq ingat, pastu tibe2 aq terus terjaga , tgk jam kat fon, dh pukul 11 lebih, waktu aq terjaga tuh, aq terus termenung- termenung-termenung dan termenung,,8_8'' Ape maksud sebalik Mimpi aq yg sangat2 pelik nih? aq x faham, sampai skrg, aq menaip, dgn penuh kebingungan, @.@'' setiap, perkataan yg aq taip ini, ade lah betul, tak ade satu pun yg aq menipu,, semuanye benar belaka'' 6_6'' Cume , ade beberape story yg aq skip, sebab terlalu panjang. . . Skrg nih, aq berharap sangat, aq tahu, ape maksud, di sebalik mimpi aq yg aneh, nih'' Hurm,, x pe lahh, iainya hanye mainan perasaan sahaja,, Mainan syaitan ! aq tidak pernah percaye dgn cerite yg karut2 ini, sesungguhnye, syaitan akan membuat ape sahaja untuk mejatuhkan iman seseorang Muslim/muslimah itu'' Aq nk pesan kat korang, supaya tidur tuh, jgn lupe basuh kaki, amik wuduk, dan baca ayat kursi,dan memaafkan org yg pernah buat dosa dgn kite, sebelum tidur... Bukan ape, takut2 Besok pagi kite x bangun dahh''.. Itu sahaja,, sekian terima kasih,, yg benar-alia
20/4/2012 . . .

Monday, 16 April 2012

About The story . .

Hye,!salam satu malaysia semua! wahhh'' semalam, ade banyak story taw nk diceritakan'' Tapi blog aq nih wt hal plakk'' hasihh,, kacau line betul, semalam ade story sedeyh, marah, gembire, mane satu korang nk dengar? hewhew' Ok, lets start with the Sad, story, First,semalam nk cerite pasal dier nih ha,, lame aq x contacts dier, hampir 3 hari setengah, dah lah aq text x reply, tweet x reply, Im x reply, Grrr, geram betul, But i forgot, Henfon Dier kan selalu PROBLEM'' :) but The next day, semuanye Ok . dan, Harini Pulak dier Tak on, --' K, Next story, about My friends,, Erggghh, geram giler dgn Budak kelas aq nih, sedap2 dier jew ejek kawan aq'' Ingat kawan dier Tuh perfect sgt ? Lulzz nk termuntah aq, Tgk muke kawan dier pun rase nk pengsan x_X'' Grr serius! Kena Percaye wahai kawan ku, Lol, aq bukan lah sekejam yg disangke'' But, KENYATAAN kan? huh,-,,-'' Tapi org yg aq maksudkan nih Lelaki taw- Not a girl, Girl, semua baik2 :'3 hewhew Ok, let Move to the Happy story,, The story Is . . . . . . . . . . Jengx3 hwhew'' aq start Tusyen Isnin hari tuh, 16/4/2012'' wkakakakakakak'' Happy x? Lulzz, Rajin kan aq g tusyen? Tak mcm korangg- cewahhh ;P hewhew kene rajin lah woiii''' Tahun Depan PMR meyhh- hahah' ayat x boleyh bla -..-'' Eh2, harini kan, kawan aq x dtgggggg'' perghh mmg best ahh '' kalau boleyh besok x yah datang lagi k? Grrr' geram betul aq'' Lulzzz dh dier x leyh dtg nk wt cmne kan> pe lah aq nihh''Cube kalau aq? hewhew'' (Y) Btw'' cakap siap2 HARI JUMAAT YANG AKAN DATANG INI IAITU 20/4/2012 AQ X DATANG SEKOLAH OKEY? ANDA FAHAM? HAHAHAHA . ._.'' k, stop it alia... hewhew k,lahhh'' panjang bebenor aq taip erk harini? wkkwkwwwkwkkw , k lah, boy- Off time, see you tomorrow punye tomorrow punye tomorrow' Bye- salam :'D

Friday, 13 April 2012

Ohh lalala :D

salam sejahtera semua :3 acewahh permulaan ayat x leyh bla doh'' hewhew' ok' akhirnye'' tibe juga hari yg ditunggu-tunggu :3 Fuhhh`` selepas seminggu sekolah terase penat yg teramat sangat!! cewahhh mengalahkan orang yg bekerja'' kalah parents kite :3 hek- tgh hari nnti nk g makan nasi minyakk'' fuyohhh ade orang kahwin siape lerr tuh' anyway, aq x amik kisah pun, yg aq tahu, sampai jew kat situ terus makan ahh ape lagi kens? :P heheh,, Urmm, setelah sekian lame x Text dgn org tuh ,, akhirnye harini dier hantar mesej gak, n what you waiting for Alia? jusr reply the mesej <3 :3 sekali reply'' perghh!! aq lupe kredit aq dh tamat tempoh harini ! GRRR bikin panas meyh' cewahh ayat rempitzz :p werkk, geli doe -..-'' k lahh, i want to countinew with my twitter, facebook, also youtube <3 bye2 all- see you soon :* muahh :'D

Monday, 9 April 2012

Hye, dan asslammualaikum'' Hye blog tersayang- ''' Tersayang lah sgt''' :P hik' ok, harini 10/4/2012 -selase'' wahh'' x sangke kan? dh 10 haribulan dah'' x lame lagi masuk lah bulan 5'' oh ya'' cakap pasal bulan 5'' cikgu kate 8/5/ periksa :] x tahu lah betul ke tak ^^'' anyway, nk bagi tahu nieyhh semalam kan, kite kan, tidur kan, lewatttttttttttt``'' waa' x sangke'' semua orang dh tidur'' tinggal kite je --' dorang tidur bukan nk bagi tahu ohh'' aq bukak pintu je semua gelap gelita'' Takut gile bhaaiii'' tapy nk wat cmne kan? terpakse ahh'' siapa suruhhh'' salah aq jugak kan? :'< huu'' ini semua facebook punye pasal'' eh, bukan facebook jew'' twitter pun samee'' kejam nyeee T_T'' Fb and twitter jahat'' x nk kawan dah'' korang buat aq x henti nk bukak korangg'' #Gedik' APTB# huuu'' ermm, harini kan.. ade kann.. koko.. tapi aq x dtg'' mmg best ahh''' budak rajin lah katekan'' ;P hek, k anyway'' rabu nieyh cuti sempena ape ntahh'' :D wahhhh' teruja nyee'' Lol, sehari je kuwt x yah nk batak sgt lah kan qamara =..=' k, ape2 pun, semalam kan hari jadi sis aq'' woahhh' my lovely sis'' hekhek' tapi aq x bagi hadiah ape2 punn' lol, aq pun pokai-'' nk bagi ape kat dier? gula2x seposen dua boleyh ahh'' hee<3 k , lah ,, dh nk dekat pukul 12.00 Gtg now'' bye2 jumpe lagi blog' :'[ #cewahhh aq ckp mcm kau nieyh hidup jew kan? heheh'' kau lah satu2 nye kwan rapat aq yg x mungkin berpisahh sampai bile2 :'] hukhukhuk, terharu siket :'D heeee'k, bye alls, ;) -salam-
p/s gambar background twitter aq'' omey kan? Be jelley k? :*

Wednesday, 4 April 2012

Miss you friends :(

assalammualaikum'' Blogg!!! waaaaaaaaaaaaa'' tadikan kite mesej dgn dierr'' tapi kan saye Tunggu dierr'' kenape x reply2 rupenye saye x Tekan Button SEND lagi hahhah'' ape lah --' anywayy'' korang nk tahu x? skrg nieyh saye tgh chat dgn kawan lame'' saye rindu sgt2 dgn dierr'' I MISS , I MISS , I MISS , all my old friendss'' i never leave you all until my last breath :'] that's my promise, Insyaallah <3'' i love you all my friendss Especially AFRINA,SOPHIA,AISYAH N MY LOVELY PERSON'' PUTRI'' Where are you honey ? i miss you so fucking damn muchh'' dah tiga tahun kite terpisah ,, sampai sekarang x dapat jejaki kauu'' Hope, suatu hari nanti kite dapat berjumpe lagi dan dapat berkumpul lagi macam dulu kan? urmm, tuh je dapat aq katekan'' k lah, dh lewat malam,, wanna sleep'' bye2 to all my friends salam <3

Tuesday, 3 April 2012

waiting ~

Hey, dan asslammulaikum,, OK , harini hari rabu 4/4/2012'' waaaaa,, sekejap je dh masuk bulan 4,, kejap lagi dh bulan 5 and then bulan 6,,hari yg ku nanti-nanti kan :3 heheheh'' nk tahu ke hari ape? yeashhhh!! i'm waiting for 15/6/2012'' because it is my birthday! And it has a little secret' that no one know'' only me and one people'' who is so luckyy!!! hehehe'' :)okey,, skrg nieyh nk cerite ape lah masalah blog tersayang aq niehhh'' dh dah jadi x betull'' susunan semua salahh'' nk update gambar pun ade problemm!! erhhhh! melampau nieyhh'' T^T'' hurmm anyway harini hari rabu kan? so , ade koko, disebabkan ade koko' so kene lah pakai baju U.formm'' ehheeehheh PENGAKAP LAUT <3 love it'' :3 okey lahh nothing to say right now~ bye2 all see you ;)

Sunday, 1 April 2012

SMILE BABY SMILE!!

HYE BLOG TERSAYANG'' URMM,, HARINI NAK TAIP PAKAI SEMUA HURUF BESAR LEYH X? HAHAHAHA'' LAWAK KAN? P/S CAKAP LAH LAWAK . NNTI SAYE TERASE LAHH ;p HAHAH' OK2 URMM HARINI KAN, ADE KAN, SESUATU KAN,PASTU KAN, KAN KAN, PASTUUUU.. PASTU THREE LAHHH! HHAHAHHAHAAHAHAHAH'' YANG ITU BARU LAWAK KAN? HAHAH OK, TAHU. LOL. --' BOSAN ARR'' X TAHU NAK BUAT APE'' NK BERFACEBOOK X ADE SIAPA NAK CHAT, NK BETTWITTER X DE SIAPA NK BERTWIT-TWIT NK EDIT GAMBA SEMUA GAMBA DH EDIT'' HUHUHU #foreveralone T_T '' HHUUUUU '' OHH YAA' BESOK KAN, SEKOLA SAYE KAN, ADE KAN, BUAT KAN, CUTI PERISTIWAAAA YEAYYYY BESTNYEEE (Y) X YAH G SEKOLAH BESOKKK''(isnin) TIDAK ADE PERHIMPUNAN, TIDAK ADE CIKGU, TIDAK ADE KAWAN, TIDAK ADE BUKU,TIDAK ADE KERJA SEKOLAH,TIDAK ADE TANDAS,TIDAK ADE SURAU, TIDAK ADE SEGALA-GALANYEEEEEE!^^'' BUT . . . TIDAK ADE JUGA duit belanja T^T'' huh,, sokeyyyy'' AHAHHAHAHHAHA K LAH, DARIPADA MEREPEK KAT SINI LEBIH BAIK MAIN GAME KE, DENGAR LAGU KE, ATAU PALING BEST'' MAIN wE love It <3 HEHEHHEHEH BOLEYh LAH JUGAK SAVE2 GAMBAR YANG MENARIK ^.^'' HUHUHU K BYE2

Thursday, 29 March 2012

FORGIVE ME :']

hey, assalammualaikum '' wahh, blog tersayangg'' rindu . :) ermm, kenapa erk? setiap kali aq nk post mesti hari jumaat? why? why? cant someone tell me? huh, k forget it, tapi bagus jugak kan? huhu :) ermm semalam hari khamis 29/3/2012'' hari yg x mungkin akan aq lupa kan!! erghh! kat sekola menyakitkan hati! kat rumah pun same ! T__________T'' semuanye gara2 dierr'' kalau dier tak mulakan dulu'' semuanye x kan jadi macam nieyh'' sekarang tgk? aq terpakse berpura-pura baik dihadapan dierr'' sedangkan? T.T'' hurmm k, stop it alia.. everything is okey . . lagi puwn dier dh mintak maaf and x kan ulanginye lagi'' Act, bukan aq x suke , just x nk orang tahu, dgn siapa aq berkawan, dgn siapa aq selalu chat, contacts or anotherr'' semua nye privicy sayangg!! privicy'' x de siapa tahu'' hanye orang2 tertentu sahaja (yang terlalu special bagi aq) and you one of them <3 so, please' respect me'' and you must be so... lucky because i choose you T_T'' please, try to be matured :'> i trust you for this time, saya percayekan awak buat mase nieyhh'' so, please understand my feeling like what? hermm, sorry if i'm to excessive, i'm so , sorry :'] anyway'' i'm proud have a friends like you, you kind, funny, and everything about you, i never have a friends who is loyal to me, and i hope we cant be more than friends'' insyaallah . and i hope you To have been proud to have friends like me . :] Tq for everything CAPITAL - :'] ONLY YOU HONEY :'> ,

Saturday, 24 March 2012

Rolling in the deep xD

Hye, dan assalammualaikum blog tersayang'' :) sekarang tengah update Cursor baru, background baru, music baru'' segala-galanya lah yang baru'' hehehe'' harini hari sabtu'' 24/3/2012'' ade doraemon! yeayyy''' nk tgk2 haahaha'' anyway'' semalam 23/3/2012 kite buat relay dgn someone' P/s fake relay jew kuwtt'' hehehe'' fake relay kite orang tamat pada 15/6/2012'' iaitu mase harijadi aq'' huhuhu ^^'' dan berharap sangat mase tuh dh duduk at my new house~ :'] hurmmm'' tadi baru lepas chat dgn dierr'' tapy sekejap jeaa'' dier nak off' dier kate dier jarang online :\ huhuhu'' sedeyhh'' n then dier kate nnti dier nk Text kite kalau dier ade keditt'' huhuhu :] k lahh'' besok last cuti'' hari isnin dah sekola , perhimpunan pulak tuh'' ahhahhaha Lol, kbai2 :]

Wednesday, 14 March 2012

holi holi day..

hey hey hoy2 assalamualaikum semua. . wahh'' lama x update blog. . rindu pulak'' anyway. . nieyh on pun sekejap jew. . malam nieyh on the way ke penang'' hee~ k bai tuh jee' n one more thing happy holiday to all my friends!! love you all so much!! xD (lol, baik x yah update kalau banyak nieyh je) ;P hehehhheheeh~

Wednesday, 7 March 2012

Happy2 ^^

hye semua! ^_^'' hee harini terase gembira lah pulakk'' hahah x tahu kenapa? Lol, :D'' hee anyway, tadi kitew nampak my hubby~ aww so cute Damn damn damn damn MUCH!! I love my capital A !! >_<'' heee please be mine <3 T_T'' lol setiap kali aq nampak dier mesti aq rase gembira :D! HUHU'' Tadi pun same' waktuh solat asar kt surau aq nampak dierr' waktu tuh dier gelak ngan kawan dier , perghhhhhhhhhhhh comel gila babinggg!! huhuhu >_______________<'' Aq harap sangat suatu harini nanti dier jadi milik aq! acewahhhhh'' ^^'' hee' k lah itu saje untuk harini. . bye2 jumpe lagi'' ^_^''
I love my CAPITAL A SO DAMN MUCH! ^.^'' ILYSDM

Sunday, 4 March 2012

Study Time :']

Hey, hey , hoy, ^_^'' blog ku sayangg! i miss you so damn much! Lol, --' hee~ lamenye x update blog, selalu kate nk update tapi x update pun, Well, busy lah katakan? hahaha busy main Fb'' ;P hee~ anyway, harini last kiteorang belajar because besok Exam, sekolah lain semua exam harini, sekolah aq jewk, Lol, ^^'' nasib baik lah cikgu wt esok, satu buku pun aq x sentuh lagiii'' adushhhhhhhhhhhhh!! heehehehe tapi kan? harap2 lah aq dapat jawab semua soalan, yg paling penting , BI, BM, MT, GEO,SEJ,PI,SN, Yg tuh jewpp, aq nk sgtt lulus! huhu >.<'' klahh, kite nk berFb pulokk'' byee'' jumpe lagi dihari akan datang' Sekian, YANG BENAR
alia

Wednesday, 29 February 2012

Mine :'>

Ok, hye semua, harini Rabu, 29/2/2012,, Lol, dh nk masuk bulan 3 rupenye huhuhu'' cepat betul mase berlalu'' Anyway, sekarang nieyhhh' tgh dgr lgu n berfacebook lah ape lagi yeww? hee ^_^'' Lagu I NEED A DOCTOR nieyhh susah bebenor nk haafal rap dierr'' my heart sterio lagi senang kuwtt ^^' anyway, tadi baru jew ade story sad, baru berlalu, lol, mane nye x? orang yg aq suke tuh, dier tulis at Status dier, name Ex, dier dulu? Lol, jelez gile'' (padahal dier bukan milik aq pun) And i hopeeeeeeee one day dier akan jadi milik aq'' T_T'' aq suke dier sesangat'' huhu T_______________T'' nk cakap dgn dier pun x berani, btw, harini boleyh lah dikatakan gembira'' k bye :D

Friday, 24 February 2012

Secret story :'(

Hye, dan assalammualaikum semua :'] sihat? semalam kite ade satu story sedeyh, disebabkan terlalu sedeyh, kite x boleyh bagi tahu kenapeaa,, hanya orang2 tertentu sahaja yang tahuu :'(, cerite kite akan ingat sampai bile2 tapy kan? kalau dipikirkan jugax'' cerite niyh bukan sedeyh, tapy takut'' dn kalau boleyh juga, x nk ingat dh sampai bile2 :( tapii'' . . hurmm hanye tuhan sahaja yg tahu perasaan kite semalam'' :'<'' ok lah' harini kite x nk cakap bnyak dan x nk update status untuk hari :( hurmm, bye semua'' see you tommorow insyaallah :) Bye'' salam

Thursday, 23 February 2012

Everything is ok Baby :3

hye2 ape kabar semua lame x update blog'' semalam nk update'' dier buat hall'' x leyh nk tuliss'' hahah'' ok22 harini hari jumaat'' masuk skola kul 2.15'' yeashhh!!! hahaha'' ok, Now, baru lepas bertwit-twit harhar'' sekarang dh pon pukul 1.30'' huhu'' lagi berape minit jewp nk g schooll T_T'['' waaaaa terase malas pulok'' but, nk wt cm mana? last week x g'' so, harini kene lah pergiii'' huhu'' k larr bye nk solat'' malam nnti kite sambung k?? insyaallah kalau rajin ^_^''
Everything Is okeyh baby~ :'3

Saturday, 18 February 2012

ohh lalalala

Ahad 19/2/2012 . .. . I dont want to say anything''
That's true '' :'[

Thursday, 16 February 2012

Yeah, hi semua! harini hari jumaat 17/2/2012'' hari yang aq nanti-nantikan :'D LoL, Harini x pergi sekolah pun'' sbb nak ambil Ic kitew yang comel tuh~ haha'' ._.'' ermm nk cakap ape lagi yew? ohh ya! semalam kitew ade bkk tumblr'' banyak gile gamba yg cun2 haha'' ape lagi save terus~ k, itu sahaja untuk harini'' Lol, x best langsung kan? Tahu. k.bai :'[
Muffin Nieyh, kitew yang buat taw''Percaya x? hahaha :] (amik kat tumblr jew. . LOL)

Friday, 10 February 2012

Purple sky ~

assalammualaikum semua'' hari ini sabtu 11/2/2012 . . tadi baru jew lepas tgk cerite detective conan . . best gilerrr'' kalau lah dapat jumpa pelakun dier yg real tuh'' perggg T_T'' setahun x tidor~ (konon nye lah) hahah ok, hari ni x berniat pon nk update status kt blog aq yg cntik nieyh~ saje je . . menggatal tangan -..-'' hewhew'' yeps, tujuan sebenar aq nk tukar cursor jew''tapy. . terase rajin lah pulakk :D hahah'' anyway baru jew ade cerite buruk'' iaitu sis aq dh balik dari skola'' dowh, siannye kene sekolah hari sabtu :'D hahah''!! padan muke~ (Y) =,,='' k lah boi2 see you jumpa lagi muahh~ muah ~ muah~ :']
Cantik kan Gambar niehh?? hahah curi orang punye'' -..-''

Tuesday, 7 February 2012

school tomorow'' --'

Hello dan salam satu malaysia~ ^^'' ape khabar semua?? hewhew'' yeah, besok bermula lah sekolah'' setelah sekian lame bercuti'' :'< huhuhu'' anyway'' skrg nieyh dh x tahu x buat ape? main fb dh, dgr lagu dh, update blog dh, edit gmba dh, ape lagi ye?'' . . . . . . . Ohh yeeeahh'' main game bahahahaha --' ok lah'' x taw nk buat ape? n nieyh lah time nye nk main game'' (mcm budax2) pe salah nye kan? hahah sekali sekala'' :D hewhew k lah bye2 jumpe lagi di hari akan datang :) ''

Saturday, 4 February 2012

Asslamualaikum blog tersayang'' harinieyh dh 4/2/2012'' huhu lame betul aq x update blog ^^'' dowh, bz larrh'' hahah bz lah sgt kensss?? hoho'' ok2 fine'' isnin nieyh 6/2/2012 until hari rabu '' kite orang cutii bhahah k finee semua orang cutii'' nk taw cuti pe? cuti maulidur rasul'' :') ok, harini x de cerite yg menarik langsung walaupun secebiss'' huhu'' eh, jap2 wait a minute'' ade2 ade story yg menarikk'' lupe lahh'' -.-'' hahahah :D harini mama kite buat muffin polkadot dot dot . . . . hahahhahah x syaba nk makann'' (padahal dh siap dh) :'D k lah nk eat my lovely muffin yg mama buattt'' nnti sambung lagi'' k? cun. bye semua''' dn lagi satu jgn lupa tgk gmba kt bawah nieyh ye. . p/s reupload hehwewhw :'>

Saturday, 28 January 2012

Lalalalala :>

assalammualaikum warge bloggerr'' hewhew pew khaba semua? sehat? hewhew '' yeah i know besokk dh sekolahh huhu'' malas bebenor nk pergii'' ade perhimpunan lagi tuh'' huhu bersedia lah untuk mengebaskan kaki kaki anda <3 huhu'' k, anyway skrg itew tgh main game dress up'' haha'' ape? best kuwtt'' bwekk ;P haha '' game tuh memang best taw , untuk pengetahuan korang sume :3 hurmm npe? nk maain jugak letteww'' :> k fine. .nieyh link dier - - - > http://www.girlsgogames.com/ . . cube lerr best tahu gak? agagaga kk sebelum bertambah sewel kitew nk share gmba2 game dress up'' yg kite main'' mweheheeh SILAKAN! be enjoy~ ^^''

Friday, 27 January 2012

Always miss you my bfffffffff!! :'(

You all my best friends for ever and everr! i will remember you yang benar
                                                           your friends alia~ :')

Monday, 23 January 2012

Hye awk semua'' ape khabar? hikhik ~ harini x de pape yg menarik so. . i just post this picture je~ huhu'' nieyh kawan kitee'' name dier afrina'' omey kan?? hehe kite yg edittt~ lalala k bye2 see you next time my lovely blogg!! :*

Friday, 20 January 2012

gong xi fa caii!! haha :P

hye, dan assalammualaikum semua'' yeah harini 21/1/2012 '' hari sabtu'' huhu sekejap jew kan masa berlalu? huhu x lame lagi masuk lah 2013 haha joke2 ok? hurmm hari isnin n selase nieyh cuti ' sambut tahun baru cina'' ;P kekeke kepada semua warge cani'' gong xi fa cai '' haha betul ke ayat aq tuh? huh -.- biar lerr :P hurmm nk wt ape yerk? bosan sungguh harini'' :') hemm korang ade idea x? x de'' ok x pe lah~ x kisahh '' lalalalla huhu k lah sebelum bertambah merepek '' Itu sahaja larh untuk harini yeee~ ape? ? ?_? kire ok lah tuh aq menaip gak harini huhu'' kbai'' baek layan YOUTUBEE! bhaha kkbye salam~ see you soon :'>

Wednesday, 18 January 2012

me n you :')

Hye sume''' comey x gmba kt atas nieyhh?? hehehe gmba nieyh waktu out ngan kawan haritu huhu'' :') MISS MY FRIENDSS'' hurmm anyway lame x edit blog kn? rindu pulak'' tapy kan ? kalo edit/or update blogg nk buat ape? i'dont have any ideaa'' :') hee~ k lah nk post gmba nieyh jew ponn hahah kbaiiii'' see youuuuuuuuuuuuuuu!!

Saturday, 14 January 2012

picture of COOKIES ^.^

hye semua OK harini i just want share a photos of cookies'' hee I LOVE COOKIES ^_^
yang nieyh nmpak sedap kan? ^_^

new picture : >

hye' dan salam semua : > harinie kerja aq edit blogg sahajaaa'' hahaha :) hurmm anyway besok last cuti n lusa dh sekolahhh'' so boringgggggggggggggg :'( haha sokayy lahh'' aq nk main gamee yuhuuuu kbai'' see you next timee :'> (anyway this is my new picture) x lawa? ok aq tahu tuu~ :D

Saturday, 7 January 2012

yummy'' ^_^


salam, blog tersayang~ ok harinie hari ahad 8/1/2012'' besok isnin dah skolah' omg'' :O macam x percaye jew kan? huhuhu - :) ok lah x taw nak cakap ape dahh'' x de story yg menarikk'' tumblr pon dh lme x bukak . . asyik FB jeww -.-'' huhu k lah nk edit gamba n nk open tumblrr japp'' TUMLBR here i'come :') -miss you- hehe'' oh ya ! before i forgot'' kat bawah nieyhh  ade gamabr makanan kan? sume tuh kutip kt tumblr lah'' hahah :D Tq tumblrr muah! ;*

 

Wednesday, 4 January 2012

assalammualaikun blog ku '' harinie bermulalah aq sebagai form 2'' gembira x terkire'' malangnye class pulak yg menyebabkan aq sedihh'' aq terpakse berpecah bersam 3 orang kawan baik ku di smkbbst : natasha, farhana, n last one mimi'' :< seorang kawan ku yg telah pindahh jauh meninggalkan kite orgg'' huhu'' kali terkahir mase 2011 kite orang gaduh ngan dier'' tapi x taw lah pulak dier pindah tahun nieyh . . (2012) huhuuhu x sempat nk mintak maaf'' hemm anyway x pe lah kan. . nk wt cmne . . ok, berbalik kepada pindah class huhuhu' aq , fana n natasha sudah berpecah kelass'' sorang masuk ikhlas sorang masuk mulia '' ;< huhuh'' k lah harini dan besok kite orang x belajarrr'' ade motivasi '' kot- huhu hmm dh lah nk dekat 12.30 dhh'' . :< byee see you tonight blogg'' kalo rajin lahh '' hahah kk'' byee!! :D

Tuesday, 3 January 2012

back to school!! ;P

hey all'' today 4/1/2012 satu dunia sekolah k'' termasuk lah aq'' hahahah anyway kejap lagi pukul 12.30 dh nk kne siap g skola'' huhuhu x sangka sekejap betul mase berlalu. . . n. i dont belive yang aq dh form 2? owh goshhh'' hahaha :) k lah nothing to say right noww'' bye see ya''

Sunday, 1 January 2012

The story :)

salam dan hye semua. . sehat? semalam berakhir lah 2011 kenangan yang x kan aq lupakan . .PAHIT , MANIS, semua adaaa! tapy yang paling banyak kenagan maniss hahahah'' antaranya: dapat jumpe kawan baru. . -first masuk form 1- tapy kenangan yang menyedihkan terpaksa berpisah with my best friends, antaranyaa aisyah, sophia, afrina n last onee putri!! seorang kawan ku yang hilang ntah kemanaa'' ;( i hope dapat jumpe dier kembali! :)) hmm sebenarnye kan? kalo nak tahu cerite nieyh bersambung-sambung hahah lawak x? ye lahh waktu aq tulisss first sekali tuh, mase tuh tarikh 1/1/2012 n then kedua pulak  waktuh aq kate nak jumpe balik my friends putri tuh tarikh nye 2/1/2012 skrg yang aq tengah taip nieyh 3/1/2012!! hahaha terbaek kan? hmm buat penat jew aq tuliss sume niyh bukan orang nak bace ponn. . folllow aq siket jeww. . bukan mcam orang kat luar sanee'' baru buat blog jee dh beribu orang likee'' hmm k'' skrg nieyh lupe kan ape yg aq cakap skrg nieyhh'' sbb now nk bercerite tentang kehidupan ku sepanjang 2011 nieyh' LOT OF MEMORY :') ok, cerite dier macam nieyh. . kite sambung selepas iklan k? hahahaha'' k.k fine . . actually this is my secret'' semua orang x kan tahu'' just my self'' :| sorry~ i'cant tell - ok, pretty up here'' i just want to ssay'' HAPPY NEW YEAR  everyone!! :')
I hope this year is more meaningful than the year before is '' bye~ have a nice day baby~ ^^

Blog Archive