.

Saturday, 28 January 2012

Lalalalala :>

assalammualaikum warge bloggerr'' hewhew pew khaba semua? sehat? hewhew '' yeah i know besokk dh sekolahh huhu'' malas bebenor nk pergii'' ade perhimpunan lagi tuh'' huhu bersedia lah untuk mengebaskan kaki kaki anda <3 huhu'' k, anyway skrg itew tgh main game dress up'' haha'' ape? best kuwtt'' bwekk ;P haha '' game tuh memang best taw , untuk pengetahuan korang sume :3 hurmm npe? nk maain jugak letteww'' :> k fine. .nieyh link dier - - - > http://www.girlsgogames.com/ . . cube lerr best tahu gak? agagaga kk sebelum bertambah sewel kitew nk share gmba2 game dress up'' yg kite main'' mweheheeh SILAKAN! be enjoy~ ^^''

Friday, 27 January 2012

Always miss you my bfffffffff!! :'(

You all my best friends for ever and everr! i will remember you yang benar
                                                           your friends alia~ :')

Monday, 23 January 2012

Hye awk semua'' ape khabar? hikhik ~ harini x de pape yg menarik so. . i just post this picture je~ huhu'' nieyh kawan kitee'' name dier afrina'' omey kan?? hehe kite yg edittt~ lalala k bye2 see you next time my lovely blogg!! :*

Friday, 20 January 2012

gong xi fa caii!! haha :P

hye, dan assalammualaikum semua'' yeah harini 21/1/2012 '' hari sabtu'' huhu sekejap jew kan masa berlalu? huhu x lame lagi masuk lah 2013 haha joke2 ok? hurmm hari isnin n selase nieyh cuti ' sambut tahun baru cina'' ;P kekeke kepada semua warge cani'' gong xi fa cai '' haha betul ke ayat aq tuh? huh -.- biar lerr :P hurmm nk wt ape yerk? bosan sungguh harini'' :') hemm korang ade idea x? x de'' ok x pe lah~ x kisahh '' lalalalla huhu k lah sebelum bertambah merepek '' Itu sahaja larh untuk harini yeee~ ape? ? ?_? kire ok lah tuh aq menaip gak harini huhu'' kbai'' baek layan YOUTUBEE! bhaha kkbye salam~ see you soon :'>

Wednesday, 18 January 2012

me n you :')

Hye sume''' comey x gmba kt atas nieyhh?? hehehe gmba nieyh waktu out ngan kawan haritu huhu'' :') MISS MY FRIENDSS'' hurmm anyway lame x edit blog kn? rindu pulak'' tapy kan ? kalo edit/or update blogg nk buat ape? i'dont have any ideaa'' :') hee~ k lah nk post gmba nieyh jew ponn hahah kbaiiii'' see youuuuuuuuuuuuuuu!!

Saturday, 14 January 2012

picture of COOKIES ^.^

hye semua OK harini i just want share a photos of cookies'' hee I LOVE COOKIES ^_^
yang nieyh nmpak sedap kan? ^_^

new picture : >

hye' dan salam semua : > harinie kerja aq edit blogg sahajaaa'' hahaha :) hurmm anyway besok last cuti n lusa dh sekolahhh'' so boringgggggggggggggg :'( haha sokayy lahh'' aq nk main gamee yuhuuuu kbai'' see you next timee :'> (anyway this is my new picture) x lawa? ok aq tahu tuu~ :D

Saturday, 7 January 2012

yummy'' ^_^


salam, blog tersayang~ ok harinie hari ahad 8/1/2012'' besok isnin dah skolah' omg'' :O macam x percaye jew kan? huhuhu - :) ok lah x taw nak cakap ape dahh'' x de story yg menarikk'' tumblr pon dh lme x bukak . . asyik FB jeww -.-'' huhu k lah nk edit gamba n nk open tumblrr japp'' TUMLBR here i'come :') -miss you- hehe'' oh ya ! before i forgot'' kat bawah nieyhh  ade gamabr makanan kan? sume tuh kutip kt tumblr lah'' hahah :D Tq tumblrr muah! ;*

 

Wednesday, 4 January 2012

assalammualaikun blog ku '' harinie bermulalah aq sebagai form 2'' gembira x terkire'' malangnye class pulak yg menyebabkan aq sedihh'' aq terpakse berpecah bersam 3 orang kawan baik ku di smkbbst : natasha, farhana, n last one mimi'' :< seorang kawan ku yg telah pindahh jauh meninggalkan kite orgg'' huhu'' kali terkahir mase 2011 kite orang gaduh ngan dier'' tapi x taw lah pulak dier pindah tahun nieyh . . (2012) huhuuhu x sempat nk mintak maaf'' hemm anyway x pe lah kan. . nk wt cmne . . ok, berbalik kepada pindah class huhuhu' aq , fana n natasha sudah berpecah kelass'' sorang masuk ikhlas sorang masuk mulia '' ;< huhuh'' k lah harini dan besok kite orang x belajarrr'' ade motivasi '' kot- huhu hmm dh lah nk dekat 12.30 dhh'' . :< byee see you tonight blogg'' kalo rajin lahh '' hahah kk'' byee!! :D

Tuesday, 3 January 2012

back to school!! ;P

hey all'' today 4/1/2012 satu dunia sekolah k'' termasuk lah aq'' hahahah anyway kejap lagi pukul 12.30 dh nk kne siap g skola'' huhuhu x sangka sekejap betul mase berlalu. . . n. i dont belive yang aq dh form 2? owh goshhh'' hahaha :) k lah nothing to say right noww'' bye see ya''

Sunday, 1 January 2012

The story :)

salam dan hye semua. . sehat? semalam berakhir lah 2011 kenangan yang x kan aq lupakan . .PAHIT , MANIS, semua adaaa! tapy yang paling banyak kenagan maniss hahahah'' antaranya: dapat jumpe kawan baru. . -first masuk form 1- tapy kenangan yang menyedihkan terpaksa berpisah with my best friends, antaranyaa aisyah, sophia, afrina n last onee putri!! seorang kawan ku yang hilang ntah kemanaa'' ;( i hope dapat jumpe dier kembali! :)) hmm sebenarnye kan? kalo nak tahu cerite nieyh bersambung-sambung hahah lawak x? ye lahh waktu aq tulisss first sekali tuh, mase tuh tarikh 1/1/2012 n then kedua pulak  waktuh aq kate nak jumpe balik my friends putri tuh tarikh nye 2/1/2012 skrg yang aq tengah taip nieyh 3/1/2012!! hahaha terbaek kan? hmm buat penat jew aq tuliss sume niyh bukan orang nak bace ponn. . folllow aq siket jeww. . bukan mcam orang kat luar sanee'' baru buat blog jee dh beribu orang likee'' hmm k'' skrg nieyh lupe kan ape yg aq cakap skrg nieyhh'' sbb now nk bercerite tentang kehidupan ku sepanjang 2011 nieyh' LOT OF MEMORY :') ok, cerite dier macam nieyh. . kite sambung selepas iklan k? hahahaha'' k.k fine . . actually this is my secret'' semua orang x kan tahu'' just my self'' :| sorry~ i'cant tell - ok, pretty up here'' i just want to ssay'' HAPPY NEW YEAR  everyone!! :')
I hope this year is more meaningful than the year before is '' bye~ have a nice day baby~ ^^