.

Thursday, 29 March 2012

FORGIVE ME :']

hey, assalammualaikum '' wahh, blog tersayangg'' rindu . :) ermm, kenapa erk? setiap kali aq nk post mesti hari jumaat? why? why? cant someone tell me? huh, k forget it, tapi bagus jugak kan? huhu :) ermm semalam hari khamis 29/3/2012'' hari yg x mungkin akan aq lupa kan!! erghh! kat sekola menyakitkan hati! kat rumah pun same ! T__________T'' semuanye gara2 dierr'' kalau dier tak mulakan dulu'' semuanye x kan jadi macam nieyh'' sekarang tgk? aq terpakse berpura-pura baik dihadapan dierr'' sedangkan? T.T'' hurmm k, stop it alia.. everything is okey . . lagi puwn dier dh mintak maaf and x kan ulanginye lagi'' Act, bukan aq x suke , just x nk orang tahu, dgn siapa aq berkawan, dgn siapa aq selalu chat, contacts or anotherr'' semua nye privicy sayangg!! privicy'' x de siapa tahu'' hanye orang2 tertentu sahaja (yang terlalu special bagi aq) and you one of them <3 so, please' respect me'' and you must be so... lucky because i choose you T_T'' please, try to be matured :'> i trust you for this time, saya percayekan awak buat mase nieyhh'' so, please understand my feeling like what? hermm, sorry if i'm to excessive, i'm so , sorry :'] anyway'' i'm proud have a friends like you, you kind, funny, and everything about you, i never have a friends who is loyal to me, and i hope we cant be more than friends'' insyaallah . and i hope you To have been proud to have friends like me . :] Tq for everything CAPITAL - :'] ONLY YOU HONEY :'> ,

Saturday, 24 March 2012

Rolling in the deep xD

Hye, dan assalammualaikum blog tersayang'' :) sekarang tengah update Cursor baru, background baru, music baru'' segala-galanya lah yang baru'' hehehe'' harini hari sabtu'' 24/3/2012'' ade doraemon! yeayyy''' nk tgk2 haahaha'' anyway'' semalam 23/3/2012 kite buat relay dgn someone' P/s fake relay jew kuwtt'' hehehe'' fake relay kite orang tamat pada 15/6/2012'' iaitu mase harijadi aq'' huhuhu ^^'' dan berharap sangat mase tuh dh duduk at my new house~ :'] hurmmm'' tadi baru lepas chat dgn dierr'' tapy sekejap jeaa'' dier nak off' dier kate dier jarang online :\ huhuhu'' sedeyhh'' n then dier kate nnti dier nk Text kite kalau dier ade keditt'' huhuhu :] k lahh'' besok last cuti'' hari isnin dah sekola , perhimpunan pulak tuh'' ahhahhaha Lol, kbai2 :]

Wednesday, 14 March 2012

holi holi day..

hey hey hoy2 assalamualaikum semua. . wahh'' lama x update blog. . rindu pulak'' anyway. . nieyh on pun sekejap jew. . malam nieyh on the way ke penang'' hee~ k bai tuh jee' n one more thing happy holiday to all my friends!! love you all so much!! xD (lol, baik x yah update kalau banyak nieyh je) ;P hehehhheheeh~

Wednesday, 7 March 2012

Happy2 ^^

hye semua! ^_^'' hee harini terase gembira lah pulakk'' hahah x tahu kenapa? Lol, :D'' hee anyway, tadi kitew nampak my hubby~ aww so cute Damn damn damn damn MUCH!! I love my capital A !! >_<'' heee please be mine <3 T_T'' lol setiap kali aq nampak dier mesti aq rase gembira :D! HUHU'' Tadi pun same' waktuh solat asar kt surau aq nampak dierr' waktu tuh dier gelak ngan kawan dier , perghhhhhhhhhhhh comel gila babinggg!! huhuhu >_______________<'' Aq harap sangat suatu harini nanti dier jadi milik aq! acewahhhhh'' ^^'' hee' k lah itu saje untuk harini. . bye2 jumpe lagi'' ^_^''
I love my CAPITAL A SO DAMN MUCH! ^.^'' ILYSDM

Sunday, 4 March 2012

Study Time :']

Hey, hey , hoy, ^_^'' blog ku sayangg! i miss you so damn much! Lol, --' hee~ lamenye x update blog, selalu kate nk update tapi x update pun, Well, busy lah katakan? hahaha busy main Fb'' ;P hee~ anyway, harini last kiteorang belajar because besok Exam, sekolah lain semua exam harini, sekolah aq jewk, Lol, ^^'' nasib baik lah cikgu wt esok, satu buku pun aq x sentuh lagiii'' adushhhhhhhhhhhhh!! heehehehe tapi kan? harap2 lah aq dapat jawab semua soalan, yg paling penting , BI, BM, MT, GEO,SEJ,PI,SN, Yg tuh jewpp, aq nk sgtt lulus! huhu >.<'' klahh, kite nk berFb pulokk'' byee'' jumpe lagi dihari akan datang' Sekian, YANG BENAR
alia