.

Monday, 30 April 2012

I'M About To Loose My mind, You've Been Gone For so Long. . .

salam, hye blog, harini rase malas jew nk buat kerja, semua kerja lah .. -,-! Ohh ye, lupe, harikan hari pekerja? Soo,, kene lah rilexx :''D hewhew'' ermmm, Act, aq tak tahu lah nk update blog pasal ape? Grr,, ohh, ya, I have sn and bi class harinih!! ohh maii! malas nye nk g,, -,.-' mencikk ahh cmnihh' grr, k bai, nk majokk ahakkss -_-''

Saturday, 28 April 2012

OMG T^T wanna meet you,,

Ohh yeahh! Hye semua! nampak x gambar kat atas nih? Nampak x? mesti nampak kan? sebab dier handsome! Awwww so cutee' That's my Boyfriends, Dier baru datang malaysia hari jumaat harituh, 26/4/2012, semata-mata nk jumpe aq'' wohooooooo T___T nk jumpe awak !! nk jumpe , nk jumpe, hurmm, nk wt cmne kan? Untunglah orang perakk'' kenapelahh, Jom heboh buat kat perakk? hadushhh, kalau x , dah lame aq pergii' Anyway, i just cant say . . I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love you,I love youI love you,I love you,I love u #teamdingdongforevaandeva!!! T.T''

Wednesday, 25 April 2012

Hye , dan Assslammulaikum w.b.t tadi, aq ade bace story kat seorang hamba allah ni.. sedeyh nye story dierr :'] But, ade lagi yg lebeyh sedeyh.. It's about my friends, Nope, my best friends'' Now, she is diffrient! lain'' lain sgt2 and it make me sadd :'{ mybe dier dh ade friends baru, or class yg membuatkan kite orang makin terpisah? :'< But, kalau mcm tuh sekali punn, jgn lah berenggang dgn aq'' Ni tak' aq dapat rase kann, yg aq betul2 dh x rapat dgn dier mcm duluuu, kalau duluu ade cerite ape2 , mesti dier bagi tahuuu aq' mesti dier kongsi dgn aq, semuanye dgn aq' But, skrg? semuanya berbezaa sejak dier mula bersama kawan baru dierr, alasan dier, nnti x der kawan nk masuk kelas same2 , habis? aq nih dier x fikir pulak? kalau dier teman aq hantar ke class pun, separuh jeww'' alasan dier lagi, penat nk naik tangga? dier x tahu ke betapa sedeyhnye aq? :'{ dier x tahu ke, dier sorang jew aq adee, dier sorang jew boleyh aq bergembira dier x tahu ke? dan,, dier x tahu ke, kerana dier juge lahh membuatkan air mata ku banyak mengalir? dann, paling menyedihkan, dier kate nk pindah sekolah, how could she say like that? it's really2 make me sad, boleyh dier kate mcm tuh? dier nk tinggalkan aq mcm tuh jew? :'{ .. Hurmm, i just cant sayy,, you're really diffrient right now, i want you like normally :'< I miss you, rindu kau yg dulu friendss'' harap kau kembali kepada aq mcm dulu '' i'm waiting for you my best friends untill my last breath'' :']] The true - Your freinds :"|

Sunday, 22 April 2012

Huu' miss you ''AF'' ^^

asslammualaikum w.b.t, hye blog! harini kan' happpyyyyyyyyyy sgt2 Nk tahu sbb ape? sbb my old friends iaitu AFRINA BALQIS BINTI RUSHDI datang kat Office papa Kitew <3 hihihoho ^O^'' kite orang borak lama gilaaaaaaaaaaa, well, maklumlah , lama x jumpeee' ^_^'' ermm, lepas borak2 tuh, kitew org tgk drama Koreaa, perggghh' x bleyh bla doe'' Af nih, asyik2 nk tgk cite KING 2 HEART ape best sgt ke? mcm x best jeww bagi aq lahh, haha, ^_^'' ermm, Btw, besok ade Class'' Sc and Bi <3 rase mcm rajin lak nk pergi'' ahah, T^T'' Urmm k lah, nk chat with friends, nnti lambat reply marah pulakkk'' kbyess my online diaryyy'' see youuuu'' muahh!! :'*

Thursday, 19 April 2012

What The Means Of my Dreams?

asslammualaikum, :\, Ermm, semalam, :( kite Dream Tentang Crush kite, CRUSH Kite!! You hear that? T^T' Huhuhu but, is just a dreamm, mcm x percaye yg aq mimpi dier, But yg pelik nye, Semua tuh berlaku dekat sekola lama aq? SKDJ? what? pelik gegilerr!! Dan yg bertambah peliknye, Timetuh, Tusyen? mcm mane boleyh tusyen lak nih? Tusyen kat surau sekola situ pulak tuh? Dan ade budak BBST lagi? N , yg aq ingat, beberape saat ntah Time tuh rehat pulak? aq rehat Dgn dierr, siap jalan same2 pulak tuh? Dan yg paling hebat Pegang tangan pulak tuh? Pastu sampai jew kat kantin sekola tuh , kite orang beli makanan, x silap aq, aq beli bende yg cucuk-cucuk tuh, amende ntah, alahh, yg naget-naget tuh? N dier pun same, Cume dier ade Beli air oren.. :O Woahh *ingat laginih* pastu, kite org cari tempat lah nk duduk,, tibe2 mcm org pandang' kawan2 aq dari bbst (p/s) x leyh sebut name- sorry, ok, sambung balik,, lepas tuh, aq rase malulah kan, takut nnti kat sekola heboh2 sedangkan iainya hanya mimpi? T_T n then, kite orang cari tempat lain, cari punye cari punye cari, Tibe2 sampai Kat NILAI 3 pulak? Ya'allah'' Mimpi ape yg aq dapat nihh? pelik bebenor, dan sampai nye kat nilai 3 aq dgn dier makan sambil berjalan, aq pengang tangan dier erat2 sambil tuh aq tanye, bunyi dier mcm nih'' aq : awk, dulu awk pernah kapel dgn - - - - - - - kan? dier : ha? mane ade.. menipu jew'' Aq : eh, betul lah, saye nampak awk buat relay dgn dier kat Fb? dier : betul lah, mane ade (Cube menafikan) aq : awk x yah menipu lah, :( dier : Betull, mane ade, Pastu dier tetap x nk mengaku,n then tibe2 aq n dier tersesat kat dalam nilai 3 tuh, x tahu mcm mane nk balik ke tusyen kite orang balik, aq dgn dier dh menggelabah ohh, dh lah lepas nih, pelajaran GEO, Pastu, tibe2 kiteorang ternampak seorang abang nih lalu dekat depan kite orang, n then, dier terus belok kat lorong2 kecil, mcm mane ntah, kite orang terikut dier pulak'' kite orang menempuhi, lorong2 lame yg ade kilang kayu kuttt'' pastu, tibe2 Crush aq ckp, eh, nih jalan yg kite ikut tadi, (sedangkan tadi aq rase kite orang kat sekola? ) , lepas tuh aq pun , dgn dier ikuut jew lahh'' jalan tuh, jauh sgt perjalanan aq dgn dierr, sandle aq rase mcm dh melecet dah, aq ingat aq pakai sandle yg jeans tuh, yg ade depan rumah aq skrg nih, n then, jalan punye jalan, tibe2 nmpak kedai mainan, yg mcm kat nilai 3 tuh'' Tahu kan? o.o ha! kat situ lah tempat tusyen kite orang, I means, dekat atas kedai mainan tuh, tibe2 aq dapat mesej dari kakak aq, Mesej dier berbunyi mcm nih,, Adik, cepat cikgu Geo dah masuk. . . (yg peliknye , henfon aq yg aq tgh pakai skrg nih, wallpaper pun masih sama o.o) aq pun dgn dier terus lari, naik atas tangga, terus masuk dalam kelas tuh'' Dann, , yg peliknyee, waktu masuk dalam kelas tuh, Ade beberape org yg aq sgt kenali,, iaitu,, MAMA, PAPA, KAKAK, MADU AQ, !! Perghhh!! langsung xleyh bla, dh yg paling pelik, boleyh pulak ayah aq tnye, Adik- henfon tuh cmne ? dh ok belum? pastu aq jawab jew lah ok,, Sampai situ jew lah yg aq ingat, pastu tibe2 aq terus terjaga , tgk jam kat fon, dh pukul 11 lebih, waktu aq terjaga tuh, aq terus termenung- termenung-termenung dan termenung,,8_8'' Ape maksud sebalik Mimpi aq yg sangat2 pelik nih? aq x faham, sampai skrg, aq menaip, dgn penuh kebingungan, @.@'' setiap, perkataan yg aq taip ini, ade lah betul, tak ade satu pun yg aq menipu,, semuanye benar belaka'' 6_6'' Cume , ade beberape story yg aq skip, sebab terlalu panjang. . . Skrg nih, aq berharap sangat, aq tahu, ape maksud, di sebalik mimpi aq yg aneh, nih'' Hurm,, x pe lahh, iainya hanye mainan perasaan sahaja,, Mainan syaitan ! aq tidak pernah percaye dgn cerite yg karut2 ini, sesungguhnye, syaitan akan membuat ape sahaja untuk mejatuhkan iman seseorang Muslim/muslimah itu'' Aq nk pesan kat korang, supaya tidur tuh, jgn lupe basuh kaki, amik wuduk, dan baca ayat kursi,dan memaafkan org yg pernah buat dosa dgn kite, sebelum tidur... Bukan ape, takut2 Besok pagi kite x bangun dahh''.. Itu sahaja,, sekian terima kasih,, yg benar-alia
20/4/2012 . . .

Monday, 16 April 2012

About The story . .

Hye,!salam satu malaysia semua! wahhh'' semalam, ade banyak story taw nk diceritakan'' Tapi blog aq nih wt hal plakk'' hasihh,, kacau line betul, semalam ade story sedeyh, marah, gembire, mane satu korang nk dengar? hewhew' Ok, lets start with the Sad, story, First,semalam nk cerite pasal dier nih ha,, lame aq x contacts dier, hampir 3 hari setengah, dah lah aq text x reply, tweet x reply, Im x reply, Grrr, geram betul, But i forgot, Henfon Dier kan selalu PROBLEM'' :) but The next day, semuanye Ok . dan, Harini Pulak dier Tak on, --' K, Next story, about My friends,, Erggghh, geram giler dgn Budak kelas aq nih, sedap2 dier jew ejek kawan aq'' Ingat kawan dier Tuh perfect sgt ? Lulzz nk termuntah aq, Tgk muke kawan dier pun rase nk pengsan x_X'' Grr serius! Kena Percaye wahai kawan ku, Lol, aq bukan lah sekejam yg disangke'' But, KENYATAAN kan? huh,-,,-'' Tapi org yg aq maksudkan nih Lelaki taw- Not a girl, Girl, semua baik2 :'3 hewhew Ok, let Move to the Happy story,, The story Is . . . . . . . . . . Jengx3 hwhew'' aq start Tusyen Isnin hari tuh, 16/4/2012'' wkakakakakakak'' Happy x? Lulzz, Rajin kan aq g tusyen? Tak mcm korangg- cewahhh ;P hewhew kene rajin lah woiii''' Tahun Depan PMR meyhh- hahah' ayat x boleyh bla -..-'' Eh2, harini kan, kawan aq x dtgggggg'' perghh mmg best ahh '' kalau boleyh besok x yah datang lagi k? Grrr' geram betul aq'' Lulzzz dh dier x leyh dtg nk wt cmne kan> pe lah aq nihh''Cube kalau aq? hewhew'' (Y) Btw'' cakap siap2 HARI JUMAAT YANG AKAN DATANG INI IAITU 20/4/2012 AQ X DATANG SEKOLAH OKEY? ANDA FAHAM? HAHAHAHA . ._.'' k, stop it alia... hewhew k,lahhh'' panjang bebenor aq taip erk harini? wkkwkwwwkwkkw , k lah, boy- Off time, see you tomorrow punye tomorrow punye tomorrow' Bye- salam :'D

Friday, 13 April 2012

Ohh lalala :D

salam sejahtera semua :3 acewahh permulaan ayat x leyh bla doh'' hewhew' ok' akhirnye'' tibe juga hari yg ditunggu-tunggu :3 Fuhhh`` selepas seminggu sekolah terase penat yg teramat sangat!! cewahhh mengalahkan orang yg bekerja'' kalah parents kite :3 hek- tgh hari nnti nk g makan nasi minyakk'' fuyohhh ade orang kahwin siape lerr tuh' anyway, aq x amik kisah pun, yg aq tahu, sampai jew kat situ terus makan ahh ape lagi kens? :P heheh,, Urmm, setelah sekian lame x Text dgn org tuh ,, akhirnye harini dier hantar mesej gak, n what you waiting for Alia? jusr reply the mesej <3 :3 sekali reply'' perghh!! aq lupe kredit aq dh tamat tempoh harini ! GRRR bikin panas meyh' cewahh ayat rempitzz :p werkk, geli doe -..-'' k lahh, i want to countinew with my twitter, facebook, also youtube <3 bye2 all- see you soon :* muahh :'D

Monday, 9 April 2012

Hye, dan asslammualaikum'' Hye blog tersayang- ''' Tersayang lah sgt''' :P hik' ok, harini 10/4/2012 -selase'' wahh'' x sangke kan? dh 10 haribulan dah'' x lame lagi masuk lah bulan 5'' oh ya'' cakap pasal bulan 5'' cikgu kate 8/5/ periksa :] x tahu lah betul ke tak ^^'' anyway, nk bagi tahu nieyhh semalam kan, kite kan, tidur kan, lewatttttttttttt``'' waa' x sangke'' semua orang dh tidur'' tinggal kite je --' dorang tidur bukan nk bagi tahu ohh'' aq bukak pintu je semua gelap gelita'' Takut gile bhaaiii'' tapy nk wat cmne kan? terpakse ahh'' siapa suruhhh'' salah aq jugak kan? :'< huu'' ini semua facebook punye pasal'' eh, bukan facebook jew'' twitter pun samee'' kejam nyeee T_T'' Fb and twitter jahat'' x nk kawan dah'' korang buat aq x henti nk bukak korangg'' #Gedik' APTB# huuu'' ermm, harini kan.. ade kann.. koko.. tapi aq x dtg'' mmg best ahh''' budak rajin lah katekan'' ;P hek, k anyway'' rabu nieyh cuti sempena ape ntahh'' :D wahhhh' teruja nyee'' Lol, sehari je kuwt x yah nk batak sgt lah kan qamara =..=' k, ape2 pun, semalam kan hari jadi sis aq'' woahhh' my lovely sis'' hekhek' tapi aq x bagi hadiah ape2 punn' lol, aq pun pokai-'' nk bagi ape kat dier? gula2x seposen dua boleyh ahh'' hee<3 k , lah ,, dh nk dekat pukul 12.00 Gtg now'' bye2 jumpe lagi blog' :'[ #cewahhh aq ckp mcm kau nieyh hidup jew kan? heheh'' kau lah satu2 nye kwan rapat aq yg x mungkin berpisahh sampai bile2 :'] hukhukhuk, terharu siket :'D heeee'k, bye alls, ;) -salam-
p/s gambar background twitter aq'' omey kan? Be jelley k? :*

Wednesday, 4 April 2012

Miss you friends :(

assalammualaikum'' Blogg!!! waaaaaaaaaaaaa'' tadikan kite mesej dgn dierr'' tapi kan saye Tunggu dierr'' kenape x reply2 rupenye saye x Tekan Button SEND lagi hahhah'' ape lah --' anywayy'' korang nk tahu x? skrg nieyh saye tgh chat dgn kawan lame'' saye rindu sgt2 dgn dierr'' I MISS , I MISS , I MISS , all my old friendss'' i never leave you all until my last breath :'] that's my promise, Insyaallah <3'' i love you all my friendss Especially AFRINA,SOPHIA,AISYAH N MY LOVELY PERSON'' PUTRI'' Where are you honey ? i miss you so fucking damn muchh'' dah tiga tahun kite terpisah ,, sampai sekarang x dapat jejaki kauu'' Hope, suatu hari nanti kite dapat berjumpe lagi dan dapat berkumpul lagi macam dulu kan? urmm, tuh je dapat aq katekan'' k lah, dh lewat malam,, wanna sleep'' bye2 to all my friends salam <3

Tuesday, 3 April 2012

waiting ~

Hey, dan asslammulaikum,, OK , harini hari rabu 4/4/2012'' waaaaa,, sekejap je dh masuk bulan 4,, kejap lagi dh bulan 5 and then bulan 6,,hari yg ku nanti-nanti kan :3 heheheh'' nk tahu ke hari ape? yeashhhh!! i'm waiting for 15/6/2012'' because it is my birthday! And it has a little secret' that no one know'' only me and one people'' who is so luckyy!!! hehehe'' :)okey,, skrg nieyh nk cerite ape lah masalah blog tersayang aq niehhh'' dh dah jadi x betull'' susunan semua salahh'' nk update gambar pun ade problemm!! erhhhh! melampau nieyhh'' T^T'' hurmm anyway harini hari rabu kan? so , ade koko, disebabkan ade koko' so kene lah pakai baju U.formm'' ehheeehheh PENGAKAP LAUT <3 love it'' :3 okey lahh nothing to say right now~ bye2 all see you ;)

Sunday, 1 April 2012

SMILE BABY SMILE!!

HYE BLOG TERSAYANG'' URMM,, HARINI NAK TAIP PAKAI SEMUA HURUF BESAR LEYH X? HAHAHAHA'' LAWAK KAN? P/S CAKAP LAH LAWAK . NNTI SAYE TERASE LAHH ;p HAHAH' OK2 URMM HARINI KAN, ADE KAN, SESUATU KAN,PASTU KAN, KAN KAN, PASTUUUU.. PASTU THREE LAHHH! HHAHAHHAHAAHAHAHAH'' YANG ITU BARU LAWAK KAN? HAHAH OK, TAHU. LOL. --' BOSAN ARR'' X TAHU NAK BUAT APE'' NK BERFACEBOOK X ADE SIAPA NAK CHAT, NK BETTWITTER X DE SIAPA NK BERTWIT-TWIT NK EDIT GAMBA SEMUA GAMBA DH EDIT'' HUHUHU #foreveralone T_T '' HHUUUUU '' OHH YAA' BESOK KAN, SEKOLA SAYE KAN, ADE KAN, BUAT KAN, CUTI PERISTIWAAAA YEAYYYY BESTNYEEE (Y) X YAH G SEKOLAH BESOKKK''(isnin) TIDAK ADE PERHIMPUNAN, TIDAK ADE CIKGU, TIDAK ADE KAWAN, TIDAK ADE BUKU,TIDAK ADE KERJA SEKOLAH,TIDAK ADE TANDAS,TIDAK ADE SURAU, TIDAK ADE SEGALA-GALANYEEEEEE!^^'' BUT . . . TIDAK ADE JUGA duit belanja T^T'' huh,, sokeyyyy'' AHAHHAHAHHAHA K LAH, DARIPADA MEREPEK KAT SINI LEBIH BAIK MAIN GAME KE, DENGAR LAGU KE, ATAU PALING BEST'' MAIN wE love It <3 HEHEHHEHEH BOLEYh LAH JUGAK SAVE2 GAMBAR YANG MENARIK ^.^'' HUHUHU K BYE2