.

Tuesday, 24 July 2012

Finish your ''FOLIO'' alia !!

Hi .. assalamualaikum semua ~ Ohh yeah'' harini x datang sekolah '' huhu , ade sebab k ? sebab nye , nk kene siapkan folio2 yg cikgu bagi terlampau siket nih'' haha ' btw , harini hari kelima dah puase '' alhamdulillah '' :'] hurmm , mama ade kate jumaat nih nk balik kampung , wanna see my grandmother ' she sick now '' poor him' :[ ..erm , semalam aq ade top-up lime ringgit taw , aq nk buat active10 nih , dekat no. seorang hamba allah nih , last2 kredit tolak rm1.00 ? watefukkk'' -,-!! geram nye! tapi x kisah lahh , so ade balance 4 ringgit lagi , jimat lah sebab text dgn kawan pun , 1 msg , 1 sen ,, last2 besok pagi aq bangun kredit dah tinggal Rm1.48 sen ?! watefukkk againn!! lagi lah geram tahap cipan! cari-punye cari ape kesalahan aq sampai hotlink seksa aq sampai mcm tuh sekali T_T lastdapat jugak '' kredit aq kenatolak bayar duit callerringtone lah ~'' huhu , menyesalnye'' salah aq jugak siapa suruh amik callerringtone-tone tuh kan ? :< k lah , that's all for today '' Enjoy your life dude! ;'* muahch!

Monday, 23 July 2012

It's sad when you realize you aren't as important to someone as you thought you were.

hi , assalamualaikum everyone '' harini hari keempat dah puasa , alhamdulilah '' lamenye x on , well , line internet x de , wifi jiran gi off pulok '' huh, so cruel' :< Btw , nk cite siket , semalam buat eksperimen , tapi x menjadi , dua kali buat pun x jadi ,, huaaa , sedeyh betul , hanya dua kumpulan jew berjaye ,, ahaks , lawak betul , k lah , nk bagi tahu tuh jew pun , act , ade banyak lagi tapi mase x mengizinkan ,igtg, nk gi sekolah lah sayangss, huhu , k lah tata , assalamualaikum '' :']

Friday, 20 July 2012

In the end, what matters most is how well you lived, how well you loved, and how well you learned to let go.

Hi . assalamualaikum , :) . Ehem , harini bermulalah ramadhan hari pertama puasa bagi semua umat islam . :'] k . semalam kite orang dah pindah ke rumah baru . alhamdulilah ,, walaupun banyak barang x angkat lagi , x pe , siket2 kan ? well, tadi bangun sahur pun , letih jew , ye lah kan , semalam tidur lewat .. pastu bangun sahur pulak tuh pukul 4.30am wuuu T.T'' x pe lah , bukan sekolah pun , wkwkkwkwkw , ehem ,! -,- btw ,ma parents keluar gi nilai 3 nih , leave me alone heree,, sister ? yeahh she's go study at their friend's home *OH MY ENGLIH* haha . kays, lagipun malas ahh nk ikut buat penat jew .. :') K lah . nk sambung berfacebuk-fesbuk bertweet-tweet , haha :"D K . tata . muah ! :"* :3

Thursday, 19 July 2012

''Salam Ramadhan'' (selamat berpuasa) :' D ❒Puasa ❒ Raya ✔Dua-dua (Y)

Hi . assalamualaikum , hurmm harini sedih ade marah ade , gembira pun ade .. tapi siket lahh .. manenye x ? mama nih , org pilih kain langsir yg cantik tuh , kate mahal.. last2 aq amik lah simple jew tuh , last2 mama kate. same jew harge ,, so, aq bengang lah ape lagi .. ! pastu boleh pulak kate x terfikir ? mcm mne tuh?! hurmm , tapi at ,last mak aq call ownernye mintak tukar ,, tapi x boleh .. pastu bincang2 last sekali mama kate kain yg yg lagi satu tuh mahal siket .. so , ok lah redha siket~! siket lah ! huh , kay.. psal kain langgsir nih,, kan aq ade kate haritu nk pindah rumah baru , so .. here the days come over .. mybe malam nih , dah tidur dekat sane ..mybe je lahh .. x sure ,, tapi kalau boleh , harap lahhhh~ Amin . :')) hurmm and one more thingss, harini jugak hari yg sepatutnye aq bagi tahu , siapa aq sebenarnye dekat ***** ,, haha, lewlss, lawak ahh dia nih , tuh pun x leh cam lagi ke nih aq?! lol ;P haha. kays lahh, x nak marah2 dah ,, nk dekat pose dh nih .. mybe malam nih pergi tarawih ,, huu, ramai dah orang kate , besok puase , x taw ahh betul ke tidokkk, haha, so , itu jew lah nk bagi tahu ye.. kepade semua orang abang , kakak , adik , ibu , ayah , datuk , nenek , dan semua umat islam.. SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA! :'D ,, assalammualaikum~ ❒Puasa ❒ Raya ✔Dua-dua (Y)

Wednesday, 18 July 2012

IF YOU HAPPY I'M HAPPY TOO :''*

Assalamualaikum w.b.t . hye ~ tadi dekat sekolah , haishh tensyen gilerr dgn budak laki lagi, effffff ,, huh, sabar-alia , sabar ~ adeke pula dorang main campak bebola kertas....... tahu bebola kertas ? ye . kertas kosong yg direnyuk-renyuk menjadi bola.. kan .. pastu dicampak-campak nye dekat perempuan ,, eeeee. tak malu! grr kesian aq tgk kawan aq , kene baling dekat kepala , dahi , haihh rase nk sepak je kepale dorang tuh, kays, let's change the topic malas nk ingat lagi ,, hurmm harini hari rabu ingat nk pakai baju PL tadi, last2 , i remembers KOKO is overr !! bhahah, but , ade jugak yg masih pakai baju t-shirt masing2 ,, k, x kisah pun senanye , ahaks, hurmmm there only 2 days before ramadhan ~ :'> huu, harap sangat, ramadhan tahun nih lebih bermakna. kays, btw, besok 19/7/2012 , x datang ke sekolah , asalnye niat nk datang .. last2 azma kate x nk dtg pulok, so .. rase mcm malas gak ahh nk g,, :> lagipun dh last2 kan? so.. malas lah, lagipun x belajar mybe .. ? ahaks, kays, that's all for today , btw , gambar dekat bawah nih , my crazy thing wif azma ~ haha, k. assalammualaikum . :"* see you later . .
Me wif my crazy azma ~hikhok~

Monday, 16 July 2012

l love you, but I hate you. I miss you, but I'm better off without you. I want you out of my life, but I never want to let you go.

Asslammualaikum ,hey . :> Today was sooooooooo boring you know? school, home , erghh same` #Life , well, harini ingat x nk datang sekola sebab terfikr nanti terlepas mata pelajaran . sn pulak tuh , last2 teacher tuh oun x datang!~ shit ahh! huh, plus lagi fana x datang , ahh mmg best giler ah! hurmm, dah lah , x nk ckp banyak , mata dh berat gilak dah nih~ wanna sleep ~ bye2 oh ya! one more thing, HAPPY BIRTHDAY NURIN SAYANG ~ muah!

Saturday, 14 July 2012

Ready For The New ~

Ehem, assalammualaikum saye ucapakan kepade semuaa ,*Ecehh, haha, kays, now, rumah tgh bersepah , satu-satu barang telah dipindahkan ke rumah baru,, ohh yeah! haha, harap lah boleh duduk sebelum puasa nih,, AMIN~ :) Oh ya! i wanna upload photos from my friends albums, ahaks, sowy syakira , haha, *saveasblalalala* heee!~ well orang lupa bawak camera cenggini lerr, terpakse merempat org nye gambar , ahaks, btw tak kisah , hurmm, harini x de story yg menarik, just kejap lagi nak temankan mama gi nilai , tgk langsir untuk rumah baru ,, yeahh ! k, GTG muahh ;*
Me with the owner camera (SYAKIRA)
Me , HANIS , IFFAH SAYANGG~ ahaks' i love you all so damn much muach! :"*
Me wif iffah againnnn *niheditnamenya~ muahahhah , Kays, that's all for today , me love you ! bye2 ~

Thursday, 12 July 2012

Sukan 2012 kali ke 11 :"D

Assalamualaikum awk semua, before that's wanna says, salam jumaat semua - hurmm, tadi dekat sekolah , macam x percaye aq pergi sukan sekolah!! wkakkakaka, well, budak rajin memang macam nih kan? ;-P hewhew, kays, disebabkan kitew orang x masuk acare walau satu habuk pun , so, just tgk jew lah orang main, kawad, huuu, nasib baik teduh taw dekat padang tuh~ (PAGIKPAGI) lulz, tuh baru Pagi, k, lepas dah bosan tahap cipan, so, kite orang pun berambus dari padang tuh, terus pergi kantin, beli air, makanan ape semuanya,, thennn terus gi surau , sebab nk makan dekat kantin, orang terlalu siket, sampai x de tempat duduk,, ehee, so, gi lah makangg kat surau,, hewhew, k, bile semua dh setel, so, kite owg pungg ape g, snep, snep, ahhh~ haha, pakai CAMERA syakirott, aq terlupa nk bawak CAMERA ! shit! -___-! Hate this, kay, lepastuh, dah habis menggedik depan camera , kite orang pun main game apebende tah, kawan aq nih , suke sangat mereka- reka , ahaksss, urmm lepastuh, cikgu datang panggil semua murid turun padang~ ergghh keluar jew dari surau, kaki dah jejak dekat luar , perghh!! panas gile babinggg ahh!! uhhh, baru dekat dunia tuh, astagfirullah~ =( urmm, k kays, turun-turun jew padang~ wow! ramai gilee, dah macam semut dh aq tgk, ahaks, papepun, rumah merah dapat tempat ketiga asenye~ wehooo~ GO, GO, RED, GO GO, RED!! Hahah' kays, and the fucking moment, bile aq tgk jew kawad pengakap laut' erhh! sumpah sakai~ ACT, aq pengakap laut , ahaks, jahat x? siket lah kan? haha, well that's true lah, so, dapat tempat kebape pun aq x taw ahh, malas nk amik taw, menyampah tahu menyampah ? x tahu? gi tanye mak cik kau~ k , that's all,for today~ give you a little kiss, :'* muachh! assalamualaikum . . . 13/7/2012 JUMAAT / FRIDAY

Ramadhan akan tiba .. :'] (2012)

hey , yo ! ehemm,~ assalamualaikum,, waaaa, lame x update blog ~ pejam celik, pejam celik dah bulan 7 , and x lame lagi , akan datangnye bulan yang sangat dirahmati, iaitu bulan ramadhan... :') wow, x syabanye nk puase , bangun sahur , bazaar ramadhan , bukak puase, :'} uuuwww, x syaba syangat-syangat , :'D so, harap lah semuanye berjalan dengan lancar ~ amin . :'> urmm, harap lah jugak bulan puase nih, cikgu kasik balik awal~ ehemm, faham lah siket ~ haha, dah lah aq sesi petang balik kul 6.40 pulak tu~ huhu,,urmm, kays, tadi dekat sekolah bosan gile bhaii~ dah lah x belajar, well cikgu sibuk dengan kawad , memandangkan besok real punyer, urmmm nk pergi, tapi semua kawan aq x nk pergi acano tuh? karang aq sorang2 macam orang gilo ~ x nk haku~ T.T'' urmm x pe lahh,, tgk kawad kaki jew pun, dekat padang, buat muka hitam jew , walaupun ade bumbung ~ eh? haha, k lah, it's already late , wanna sleep ahh, #padahal dok tweet2 , tweet hapenyeee?! kene twitlimmit sudah~! waaa! haha, k lah , bye2 assalamualaikum- ;)