.

Wednesday, 29 February 2012

Mine :'>

Ok, hye semua, harini Rabu, 29/2/2012,, Lol, dh nk masuk bulan 3 rupenye huhuhu'' cepat betul mase berlalu'' Anyway, sekarang nieyhhh' tgh dgr lgu n berfacebook lah ape lagi yeww? hee ^_^'' Lagu I NEED A DOCTOR nieyhh susah bebenor nk haafal rap dierr'' my heart sterio lagi senang kuwtt ^^' anyway, tadi baru jew ade story sad, baru berlalu, lol, mane nye x? orang yg aq suke tuh, dier tulis at Status dier, name Ex, dier dulu? Lol, jelez gile'' (padahal dier bukan milik aq pun) And i hopeeeeeeee one day dier akan jadi milik aq'' T_T'' aq suke dier sesangat'' huhu T_______________T'' nk cakap dgn dier pun x berani, btw, harini boleyh lah dikatakan gembira'' k bye :D

Friday, 24 February 2012

Secret story :'(

Hye, dan assalammualaikum semua :'] sihat? semalam kite ade satu story sedeyh, disebabkan terlalu sedeyh, kite x boleyh bagi tahu kenapeaa,, hanya orang2 tertentu sahaja yang tahuu :'(, cerite kite akan ingat sampai bile2 tapy kan? kalau dipikirkan jugax'' cerite niyh bukan sedeyh, tapy takut'' dn kalau boleyh juga, x nk ingat dh sampai bile2 :( tapii'' . . hurmm hanye tuhan sahaja yg tahu perasaan kite semalam'' :'<'' ok lah' harini kite x nk cakap bnyak dan x nk update status untuk hari :( hurmm, bye semua'' see you tommorow insyaallah :) Bye'' salam

Thursday, 23 February 2012

Everything is ok Baby :3

hye2 ape kabar semua lame x update blog'' semalam nk update'' dier buat hall'' x leyh nk tuliss'' hahah'' ok22 harini hari jumaat'' masuk skola kul 2.15'' yeashhh!!! hahaha'' ok, Now, baru lepas bertwit-twit harhar'' sekarang dh pon pukul 1.30'' huhu'' lagi berape minit jewp nk g schooll T_T'['' waaaaa terase malas pulok'' but, nk wt cm mana? last week x g'' so, harini kene lah pergiii'' huhu'' k larr bye nk solat'' malam nnti kite sambung k?? insyaallah kalau rajin ^_^''
Everything Is okeyh baby~ :'3

Saturday, 18 February 2012

ohh lalalala

Ahad 19/2/2012 . .. . I dont want to say anything''
That's true '' :'[

Thursday, 16 February 2012

Yeah, hi semua! harini hari jumaat 17/2/2012'' hari yang aq nanti-nantikan :'D LoL, Harini x pergi sekolah pun'' sbb nak ambil Ic kitew yang comel tuh~ haha'' ._.'' ermm nk cakap ape lagi yew? ohh ya! semalam kitew ade bkk tumblr'' banyak gile gamba yg cun2 haha'' ape lagi save terus~ k, itu sahaja untuk harini'' Lol, x best langsung kan? Tahu. k.bai :'[
Muffin Nieyh, kitew yang buat taw''Percaya x? hahaha :] (amik kat tumblr jew. . LOL)

Friday, 10 February 2012

Purple sky ~

assalammualaikum semua'' hari ini sabtu 11/2/2012 . . tadi baru jew lepas tgk cerite detective conan . . best gilerrr'' kalau lah dapat jumpa pelakun dier yg real tuh'' perggg T_T'' setahun x tidor~ (konon nye lah) hahah ok, hari ni x berniat pon nk update status kt blog aq yg cntik nieyh~ saje je . . menggatal tangan -..-'' hewhew'' yeps, tujuan sebenar aq nk tukar cursor jew''tapy. . terase rajin lah pulakk :D hahah'' anyway baru jew ade cerite buruk'' iaitu sis aq dh balik dari skola'' dowh, siannye kene sekolah hari sabtu :'D hahah''!! padan muke~ (Y) =,,='' k lah boi2 see you jumpa lagi muahh~ muah ~ muah~ :']
Cantik kan Gambar niehh?? hahah curi orang punye'' -..-''

Tuesday, 7 February 2012

school tomorow'' --'

Hello dan salam satu malaysia~ ^^'' ape khabar semua?? hewhew'' yeah, besok bermula lah sekolah'' setelah sekian lame bercuti'' :'< huhuhu'' anyway'' skrg nieyh dh x tahu x buat ape? main fb dh, dgr lagu dh, update blog dh, edit gmba dh, ape lagi ye?'' . . . . . . . Ohh yeeeahh'' main game bahahahaha --' ok lah'' x taw nk buat ape? n nieyh lah time nye nk main game'' (mcm budax2) pe salah nye kan? hahah sekali sekala'' :D hewhew k lah bye2 jumpe lagi di hari akan datang :) ''

Saturday, 4 February 2012

Asslamualaikum blog tersayang'' harinieyh dh 4/2/2012'' huhu lame betul aq x update blog ^^'' dowh, bz larrh'' hahah bz lah sgt kensss?? hoho'' ok2 fine'' isnin nieyh 6/2/2012 until hari rabu '' kite orang cutii bhahah k finee semua orang cutii'' nk taw cuti pe? cuti maulidur rasul'' :') ok, harini x de cerite yg menarik langsung walaupun secebiss'' huhu'' eh, jap2 wait a minute'' ade2 ade story yg menarikk'' lupe lahh'' -.-'' hahahah :D harini mama kite buat muffin polkadot dot dot . . . . hahahhahah x syaba nk makann'' (padahal dh siap dh) :'D k lah nk eat my lovely muffin yg mama buattt'' nnti sambung lagi'' k? cun. bye semua''' dn lagi satu jgn lupa tgk gmba kt bawah nieyh ye. . p/s reupload hehwewhw :'>